čtvrtek 1. září 2016

BLOGGER EVENT: AVON LIFE INSPIRED BY KENZO TAKADA

31.8.2016 jsem byla pozvána na super akci od Avonu a to na křest vůničky Life inspired by Kenzo Takada. I já, showbyznysem vcelku nepolíbená, jsem jeho jméno slyšela, takže to musí být fakt někdo. Pak, když na plátně běžel spot z focení, tak jsem ho i poznala, fešák mimochodem. A jaká akce jinak byla? Pojďte se se mnou podívat.


Celé se to odehrávalo v Amazon Courtu, sídle Avonu. Čekal nás zelený koberec, slečna v obřími nalepenými růžovými řasami a u ní guestlist. První pozitivum, byla jsem vpuštěna :) Na ruku jsme dostali růžový pásek, tak to bylo jak rockový koncert. Ohledně toho, jak to vypadalo vevnitř, vás asi odkážu na níže vložené fotky, to vám stejně asi řekne víc, než já. Ale přidám ještě pár svých postřehů:





















  • Akce to nebyla blogerská, přítomni byli i média a další vip.
  • Moc se mi nelíbilo chování některých pozvaných. Z blogerů jsem neznala nikoho, tak jsem měla dost času na pozorování a lidi se hodně skupinkovali. Přišlo mi, že pozvali nějaké vip paničky, co se předháněli, co bude lépe oblečená a šli si jen pokecat a nic jiného. Přece jen, když už jdu na křest parfému, tak alespoň poslouchám proslov, zatleskám zpěvačce po písničce, ale bylo to fakt trapný, ženský krafaly a i zpěvačka to tleskání komentovala "no tak ne no". A celkově je to blbý vůči Avonu, je to jejich akce, tak co se jim trochu pověnovat? Jestli chci pokecat s kámoškou, tak s ní někam jdu. Jako mimo, ne sem :-D
  • Jídlo bylo naprosto boží. Úžasný. Skvělý. Já se sice dost ostýchala, mám blbě postavený boční zub a jakmile něco s nim, zasekne se mi to na něm a jde to dolů jen kartáčkem, a všude se fotilo a točilo, tak jsem jen pila a usmívala se. Pak, dokumentace vypadla, tak jsem se i já konečně najedla :-D A fakt superrrr.
  • A můj opět jsem byla za blbce trapas? Takže, takhle si tam tak sedím, sama, nikoho neznám, tak si říkám, za někým půjdu, pobavíme, pokecáme. Tak si vyhlídnu slečnu, co tam taky sedí sama, připravím si "balící hlášku" a jdu. Ve chvíli, kdy se k ní blížím, se slečna zvedne a odchází. Škoda, říkám si. Díky bohu, říkám si o pár minut později!   Ukázalo se totiž, že slečna je na cestě ... na ... podium a je to zpěvačka večera. Jako sorry, vy znáte nějakou Debbi??! Jako ok no, tak já taky, minimálně to jméno jsem slyšela a pak podle hlasu jedné hodně známý písničky jsem ji taky poznala. No ale jako proč? Proč zas já za blbce? Kdo by nechtěl sbalit Debbi že jo. Ehm. Nakonec to dobře dopadlo a popojedem :-D
  • Story trapas číslo dvě. Byl tam jakýsi známý muž. Podle ksichtu jsem věděla, že je slavný. Ale jméno? Nevím. No vyfotila jsem si ho. Pak po cestě domů jsem potkala holky z Liberce, tak jsme si povídali, a já jim ukazovala tu fotku a pak to googlila a pak říkám, je to on? A oni jako že jo. A pak a kdo že to teda je? Tak říkám David Svoboda olympijský vítěz. A paní, co seděla vedle mě se megauchechtla. Tak jako opět sorry, prostě neznám všechny no! Debbie, Svoboda, zpívání, olympiáda, wtf??
  • Konec trapasů. Jinak akce celkově moc povedená, pěkná atmosféra, prostředí, všechno laděno do "džunglova", ptáci, kytičky, cvrlikání, mech, liány a tak.
  • A vůně parfému je moc hezká! Taková silnější, no napíšu vám o ní, až ji budu používat déle :)









A to je vše přátelé. Tádydádydá :)

5 komentářů:

  1. Wau, všetko to tam vyzerá krásne a luxusne! Závidím! :) (ง︡'-'︠)ง

    ♡ * Le blog de la Licorne * ♡

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych asi nikdy na takový akce nešla :D Podle mně jsou moc snobské a i mi to tvoje vyprávění docela dosvědčilo, ale i tak... doufám, že alespoň trochu sis to užila a máš zážitek :) Jinak ty fotky jsou naprosto luxus a to všechno, co tam je vyfocené :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak zrovna Svobodu bych poznala. Jinak bych se ale nechytala:-)

    OdpovědětVymazat