pátek 19. února 2016

KULMA REMINGTON PROTECT

Kdo mě znáte, víte, že mám (celkem) dlouhé vlasy. Tedy, teď už jsou kratší, ale byly doby, kdy jsem je měla pod zadek. A jediné, co jsem zvládla za úpravu bylo - culík nebo rozpuštěné. Velké umění, já vím. Ale v době mého mládí, spíš dětství, spíš prostě doby, kdy většina z vás ještě ani neměla vlasy, byly přístroje na úpravu vlasů dost děsné. Měla jsem kdysi jednu a trvalo asi tak týden, než se nahřála, další týden, než to na jednou prameni vytvořilo nějakou akci a pak asi tak dvacet vteřin, než to zase zmizelo. Proto asi pochopíte, že když se mi do rukou dostala tato kulma, zrovna dvakrát jsem tomu nedávala.


Vzhledově - povedená, obal na ni, moc hezký, ta moje měla jen krabici a pak tuším už nic. Přídavné funkce? Technologie HydraCare - zajišťuje dokonalou vyváženost mezi vlhkostí a teplem. Moderní keramický nástavec napuštěný keratinem, arganovým olejem a olejem z makadamie pro zářivé a zdravě vypadající vlasy. Fajn, to nevypadá špatně. Dokonce ten nástavec i byl cítit arganovým olejem nebo alespoň tím, co si mažu na obličej a má to nápis arganový olej, tak snad v tom vážně něco bude. Sestře to smrdělo, mě to vonělo, takže názor si asi musí každý udělat sám.


Co mě ale dostalo - rychlé zahřátí - připraveno během 30 vteřin? Wau tak to jsem hodně zvědavá. No a nebudu vás napínat, bylo to připravené ještě o něco dřív! A vlasy to natočilo a drželo to a prohřívalo se to no a já byla jak Alenka v říši divů.


Tato Remington kulma má i nádržku na (destilovanou) vodu, kterou zvlhčíte vlasy (párou) a pak kudrlinky lépe drží, plus to chrání vlasy. To jsou mi věci. Za mě naprostá spokojenost a konečně i jiná varianta než culík / rozpuštěné. Zkoušela jsem už natáčet celou hlavu nebo jen prameny do culíků, copů, různých motýnek apod. Fantazii se tu meze určitě nekladou.









Modelku pro focení mi dělala sestra, za což jí tímto děkuju.

9 komentářů:

  1. Já jsem teď zrovna uvažovala, že bych si pořídila kulmu. Anebo krepovačku, doma mám jen žehličku - tu používám jen v případě naprosté nutnosti :D Uvidíme, možná se po ní ještě podívám - když už jsem teď k narozeninám dostala i nový fén, nová kulma by nebyla vůbec špatná volba xD

    OdpovědětVymazat
  2. Já využívám pouze přírodní natočení vlasů. Barvím se na blond a už tak je dost namáhám. Ale kudrlinky se povedly, to musím uznat. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám navlněný vlasy moc ráda, ale většinou se mi kvůli tomu nechce brzo vstávat :D Taky mám kulmu od Remingtonu, ale takovou tu obyčejnou. Bez nádržky na vodu. A musím říct, že tahle vypadá líp a vlasy nebude tak ničit. Možná si na ni vzpomenu, jestli nebudu vědět, co chci k Vánocům xD
    TUORE BLOG

    OdpovědětVymazat
  4. Taky přemýšlím o koupě nové kulmy, ale už mám vyhlédnutou vyhlédnutou a vyzkoušenou jinou, která dělá skvělé vlny a hlavně drží i na moje jemné vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš krásné vlasy! Já si maximálně dávám přes noc natáčky. Před okem jsem si udělala blond melíry a barva se za tu dobu ztratila jenom o cca 50%, což mě štve, protože už chci svoji přírodní barvu. Od té doby je mám dost poničené a bojím se kulmy, žehličky i třeba krepovačky. Moc hezký článek :-). Měj se moc hezky, Mimozemšťanka.

    www.my-ideallife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nejsem ja (viz clanek) ale segra :) ale diky i za ni :D

      Vymazat
  6. Moc pěkné vlny. Já z této řady mám žehličku na vlasy, a jsem nadmíru spokojená :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné vlnky! Takové divoké, to se mi líbí! Kulma vypadá naprosto perfektně. Tahle řada se Remingtonu povedla.. :) Super článek!

    Teri the butter

    OdpovědětVymazat