středa 24. srpna 2016

VICTORIA´S SECRET BODY LOTION

Jsem člověk, co se nerad krémuje, nemám ráda mastné věci. Ale na druhou stranu, kdo by chtěl mít kůži jako hrošík? Já tedy ne. A kdo má rád voňavé věci? Jááá. A kdo by chtěl mít postavu jako Victoria´s secret modelky? Ano, taky já. Třeba to dodají s příštím balením. 


Tělové mléko Victoria's Secret Strawberries & Champagne 

  • Opojná kombinace jahod, šampaňského, černého rybízu a květin tvoří vůni Victoria Secret Strawberries & Champagne jedinečnou.

Tělové mléko Victoria's Secret Love Spell 

  • Bohatě svěží kombinace ovoce a květin Victoria Secret Love Spell bude potěšením každého dne.

Hlava: heřmánek, třešňový květ
Srdce: broskev
Základ: aloe vera

Začala bych, klasicky :), obalem. Na fotce to není vidět, ale plat je jakoby perleťový, ne bílý, takže ve světle koupelny hází moc hezká světýlka. Stejně tak uzávěr, který vidíte výše na fotce, má zlaté třpytky. S uzávěrem jsem spokojená, nemám u mléka ráda, když ho musím šroubovat, protože je všechno omatlaný, takže tohle rozhodně super varianta, klik sem klik tam a hotovo. 

Vůně, to co mě nadchlo asi nejvíc. Vede u mě Love Spell, není vůbec cítit chemií, spíš jako v květinářství plus něco sladkého. Jahody a šampáňo voní taky příjemně, ale mají mýdlový ocásek, takže je hodnotím jako horší. Na druhou stranu je tam vůně slabší a ne každý je na ránu přes nos, co se vůní týče, jako já, takže netřeba házet flintu. 

Jahůdové mléko je světle růžové, Love spell bílé. Konzistencí je Love trochu mastnější, na vstřebání vyjdou na stejno, oboje se vstřebají pěkně, rychle, téměř po použití, což je u mě plus, jak už jsem uvedla, nemám ráda dlouho mastné. Na dlani ruky zůstává tužší film, na nohách vůbec. Strawberry na vzduchu trochu změní vůni, je víc květinový.

Shrnutí: Na vůni se mi líbí víc fialový, takže přemýšlím, že si u Elnina z této sady pořídím tělový sprej nebo něco takového, protože voní božsky, ale na použití mi vyhovuje spíše druhý kousek.

Co vy, máte s Victoria´s secret nějakou zkušenost? Spodní prádlo? :)

6 komentářů:

  1. Miluju miluju miluju! Zatím mám od VS jenom tohle Strawberries & Champagne tělové mléko a Mango Temptation tělový sprej, ale obojí neskutečně zbožňuji. Rozhodně si plánuju pořídit i nějaké další vůně! ♥ A spodní prádlo mě taky hodně láká, ale k tomu jsem se zatím nedokopala. :D :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  2. Já je jen očuchávala v obchodě, a zdály se mi hodně sladké, a žádná mě zcela neupoutala k nákupu a nechala jsem je v regále.. :(

    The Word of makeup

    OdpovědětVymazat
  3. Mě tato značka neoslovila. Mám raději méně sladké vůně, které obsahují méně pižma a jsou přírodní. Jako je například L´occitane.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tyhle výrobky by se určitě líbily buď mojí sestřence nebo babičce a nebo i tetě, protože ty na to ujíždí :D Ale vsadím se, že ty tělová mléka nebyla za kačku, co? :(
    Ale moc se mi líbí ten obal a prostě to v čem to mléko je :D :D Ale fakticky! Přijde mi to takové jednoduché... Takže bych to rozdělila tak, že bych babičce dala tělové mléko a po použití bych si flaštičku (?) vystavila :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mě zaujaly ty jejich body mists ale přišly mi strašně sladké, tak jsem nakonec nevzala žádný. Ty tělová mléka ale vypadají fakt pěkně :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  6. Vyzerajú aj voňajú super, len ich zloženie sa mi veľmi nepáči :) ◠‿◠

    ♡ * Le blog de la Licorne * ♡

    OdpovědětVymazat