pátek 29. března 2019

JARNÍ INTERBEAUTY 2019

Ahoj všichni. Tak jsme tu po druhé. Moje druhá účast na Interbeauty Prague, podruhé jako background Adélky Andělky. Tentokrát to ale bylo mnohem větší a mnohem velkolepější. Proč? Počkejte si.



Pro laiky, jako jsem do nedávna byla třeba i já, v ČR jsou dvě mistrovství v make upu, z prvního se jede na svět, z druhého na Evropu. Ten první Adél vyhrála, takže na jaře, vítej Německo. A tenhle druhý byl o Evropu, a protože zkusit se mi všechno a žádná výzva není dost velká, šly jsme si do téhle soutěže.


Menší problém byly Adélky vleklé zdravotní problémy, na které se nikdo nechce vymlouvat! Ale zkuste si odlíčit mistrák na jedné noze! 


Téma byla Ultra violet a co tomu předcházelo, byl online battle na instagramu o přímý postup do sobotního finále. Bylo to vážně těsné a všechny z nás zúčastněných to stálo šílené nervy, ale dostali jsme tu naši holku na první místo. Úspěch číslo jedna. Yeeey.


Jenže! V čem byla tahle soutěž zvláštní? Nešlo jen o Adél, šlo o celý tým. Adélka měla v soutěži junior tři své studentky, a věnovala jim skoro víc péče než sobě. Takovou až téměř mateřskou. A také si poprvé zažila, jaké je to stát pod pódiem, jako vždycky stojíme my, a čekat na výsledky těch, kterým to nejvíc přejeme. A výsledky? Nebudu předbíhat.

Tyhle trojuhelníčky jsem stříhala já! Mám zásluhy! Ha! :-D

Soutěž probíhala letos na trochu jiném místě, měla speciálně vyhrazený prostor vpravo od pódia, ohraničená páskou, aby se tam nikdo krom soutěžících, modelek a porotců nepletl. To bylo fajn. Ale na druhou stranu, museli jsme konstatovat, že když to loni bylo na hlavním pódiu a vše přenášela kamera, mělo to větší efekt pro přihlížející, protože takhle většina z nás viděla velký kulový, bohužel, a ani potom finální představování nebylo nikde zabrané zblízka, takže kdo se natlačil k pásce, něco viděl, ostatní ostrouhali.

Po profesionálech následovali junioři, kde jsme měli tři želízka v ohni a to - Lenka Sedlmajerová, Martina Loy a Nikola Velechovská. A na to, jak jsou holčiny mladé a v podstatě nezkušené, předvedly báječnou práci. Však se taky mají od koho učit, že.


Nesmím zapomenou na naše dvě stálice modelíny, Ádě stála Natálka Kontová a Martině spolupracovala s Kačí Zálišovou. Obě jsou to skvělé profesionálky a byly nápomocné ve všem, v čem se dalo.

Letos přišla ještě jedna novinka. Adél crew měli všichni stejná trička s logem a nápisem. Bylo to děsně milé, vidět v něm například Andělky maminku a samozřejmě všechny ostatní, kdo se na celé akci podíleli, včetně asistenktů, kameramana apod.


Pojďme na výsledky! První se vyhlašovali junioři a počkejte si, ještě chvilku, dvě ze tří našich holek se umístily! Druhé (Lenka Sedlmajerová) a třetí (Martina Loy) místo! Dokonalý výsledek. Neuvěřitelný výsledek. Božský výsledek. Křičeli jsme, křičeli jsme hodně, ale nejvíc křičela "mamka" děvčat, mentorka Adél. Byla tak pyšná na své svěřenkyně, až slzičky ukáply. A během dne jich kapalo ještě hodně, protože stories na instagramu, co všichni z teamu ten den točili, to by rozbrečelo i mrtvolu. 

Profesionálové. Adélka na třetím místě. Zklamání? Překvapení? Jasně, že jsme si šli pro vítězství, a pro nás ta naše holka byla, je a bude stejně vždycky nejlepší. Moje kamarádka, která tam byla se mnou jako doprovod a o líčení toho zas až tak moc neví, pronesla "Třetí místo? Jsou slepí? Podle čeho to sakra hodnotí?". Takže asi toliko k tomu. Každopádně i tak jsme odjížděli spokojení. Přece jen, třetí místo na mistráku? Kdo by si stěžoval? A další dvě holky z teamu na bednách? No prostě. Chápeme se.

Navíc Adél "rozjela" už před nějakou dobou, jak to nazvat, asi kosmetičky spojte se. Že se není potřeba hejtit, ale naopak, je potřeba se v tom našem malém rybníčku podpořit vzájemně, a to se v sobotu rozhodně podařilo. 

Díky všem, bylo to super.

1 komentář:

  1. Tam to musí být nádherný. Bude veletrh i letos? Já miluju líčení, kosmetiku, oblečení a prostě všechny ty holčičí věci snad čím dál víc :-D . V koupelně mám plnou skříňku různých přípravků na kuperózní pleť, které si objednávám z https://petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/kuperozni-plet/ a pak ještě různé stíny, řasenky, rtěnky, pudry atd. :-) .

    OdpovědětVymazat