pondělí 6. března 2017

KLORANE MAGNOLIA KONDICIONÉR PRO LESK

Klorane je francouzská značka fungující už od roku 1966. Specializuje se hlavně na výrobky z rostlinek - dalo by se říci, že se značka řídí heslem, na každý problém existuje rostlina. Klorane má také speciální řadu pro nejmenší - Kloran Bébé, ale dnes se zaměříme na vlasovou kosmetiku, se kterou značka začínala. Mám tu pro vás recenzi kondicionéru, který slibuje lesk a snadné rozčesávání.

KLORANE MAGNOLIA KONDICIONÉR PRO LESK obsahuje, jak už z názvu vyplývá, vosky z magnolie. Díky tomu má velmi příjemnou květinovou vůni, která se na vlasech udrží i po umytí. Vlasy jsou díky němu také pěkně hydratované. Schválně jsem na vlasy nepoužívala jiný produkt, než šampón a následně tento kondicionér.


Používá se klasicky, jen ho na vlasech musíte nechat 2 - 3 minuty, což jsem u většiny kondicionérů nikdy dělat nemusela, ale nijak mi to nepřekáží, protože jsem si ve zbývajícím času mohla umýt zbytek těla.

Kondicionér je určen všem typům vlasů, s čímž až tak úplně nesouhlasím, protože mi přijde, že se po něm vlasy trochu rychleji mastí, ale ono není divu, když je to produkt pro lesk vlasů.

Ale jinak je to za mě velmi příjemný kondicionér s úžasnou vůní, jak už jsem říkala. Pokud máte suché vlasy bez života a lesku, tak je přímo pro vás.
Vyzkoušíte?

10 komentářů:

  1. Tak tohle nebude pro mě, bohužel. Třeba jednou, až mé vlasy nebudou vypadat jak vypelíchané koště, možná se budu moci zaměřit i na lesk:D

    OdpovědětVymazat
  2. rastlinky su super, inak to je z rady prirodnej kozmetiky, nevies?

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Neznám tuto značku, ale vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak aspoň poznáš nové interprety :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Třeba by na vlasech nemusel být tak dlouho a pak by na maštění neměl vliv.

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  7. Od Klorane si čas od času kupuji šampon s chininem a naprostá spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle šampon teda není zrovna pro mě, protože se mi vlasy lesknou hodně, nicméně značku klorane mám velmi ráda! Zbožňuji jejich suchý šampon! :) Ale myslím že by tenhle kondicioner ocenila moje spolubydlící... pošlu jí odkaz na článek a uvidíme :)

    OdpovědětVymazat