pondělí 9. listopadu 2015

FRAIS MONDE TERMAL SPA WATER

Frais Monde Thermal Spa Water - termální voda ve spreji 

Značka Frais Monde představuje exkluzivní nabídku léčivých a termálních produktů, které jsou vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku. Obsahuje výtažky síry, která v sobě obsahuje léčivé a zklidňující účinky. Řada Thermal Spa Water patří mezi nejoblíbenější. Zdroj termální vody pochází z daleké Répole, kde má natolik ideální koncentraci, že není třeba jej nijak upravovat.

Termální voda ve spreji Frais Monde Thermal Spa Water je voda v ekologickém spreji čerpaná přímo u zdroje pramene. Jsou v ní ukryty uklidňující a zvláčňující účinky, které jiné termální vody neobsahují. Voda je vhodná pro aplikaci po nadměrném opalování či depilačním zásahu na pokožku. Díky svým účinkům je dobré vodu používat jak na pleť, tak tělo. Pleť je po použití vyživená, chráněná před vnějšími škodlivými faktory a vyhlazená.


Vlastnosti:
  • regulace pleti
  • výživa
  • ochrana
  • okysličení pleti
  • vyhlazující efekt

Aktivní látky: Sodík, draslík, sulfát, vápník, železo, magnezium, uhličitan, křemičitan
Použití: Vodu používejte dle vaší potřeby na pleť i tělo.

Vlastní zkušenost:  Tento výrobek testuji už od léta, takže jsem byla ještě schopna posoudit například tu inzerovanou část s opalováním. Musím říct, že krásně chladí, osvěží, nelepí a dobře se vsakuje. Je mi sympatické, že Frais Monde hodně dává na bio přípravky, už jsem s některými měla tu čest a vždy naprostá spokojenost.


Další věc, co mě zaujala (v oficiálním popisu to tedy nemůžu najít, takže to řeknu cca z hlavy, jak si to pamatuji z předváděčky) je, jak v tom funguje ta síra. Šlo o něco, že pozná, jaký máte s pletí problém a na ten se zaměří. Inteligentní síra :) Teď to působí asi spíš vtipně, ale po použití moje suchá místa na obličeji nebyla tak suchá a ta mastná nebyla tak mastná.


Říkala jsem si, jestli to nějak chutná a když si líznete (jako není to pro vnitřní použití :-D) nebo stříknete i na rty, chutná to vážně jako voda z termálních lázní, kde jsme byli na dovolené.


Máte nějakou zkušenost s Frais Monde výrobky? Podělte se.

Žádné komentáře:

Okomentovat