čtvrtek 15. prosince 2016

GLANC BOX PROSINEC 2016

A máme tu poslední limitku 2016 z edice Glanc box. Obsahuje vybrané novinky a tipy ze světa kosmetiky a drogerie. Pojďme se na to podívat.

Na to, že má jít o novinky, tak tohle je z roku 2015, ale ok. SOS repair se na zimu vždycky hodí. Dove je ze září 2016 a uvidíme, jak moc kašmírový bude, doufám, že hodně a moje ručičky budou jako dětská prdelka.

Tekutá mýdla doma používáme téměř výhradně (pevná používáme jen na drbání ponožek před praním) a od Radoxu to bude určitě bomba. Používám od nich jen sprcháče, ale ráda vyzkouším i tohle.

Zrovna dneska jsem se dívala, že dochází Jar, takže se hodí. Savo na nádobí vidím prvně, přece jen všichni asi známe takové to klasické agresivní Savo, tak jsem zvědavá, jestli mě tohle nesežere, nebo alespoň moje ruce.

Novinka říjen 2016. Přípravky na černé / bílé / barevné prádlo už tu jsou, tak uvidíme, jestli bude tenhle něčím lepší, než ty ostatní, když pominu známou značku. Možná poputuje k sestře, má teď novou pračku, tak aby ji pokřtila novým práškem.

Co dodat. Kamarádka říkala, že voda v záchodě je potom zelená. A že jí to kočka chodí pít. A pořád jí nic není. Tak třeba je to přírodní a supr trupr bio :-D

3 komentáře:

  1. Už kolikrát jsem chtěla ten krém na ruce vyzkoušet, nicméně mám doma tolik krémů, že si neůžu dovolit kupovat další.
    https://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Doporučuji hlavně krém od Dove, ten nikdy nezklame. Jinak prášek od Perwollu jsem zatím nezkoušela, ale mám již odzkoušenou aviváž a ta byla velmi voňavá a příjemná. Takže, snad bude dobře sloužit i tato verze :)

    OdpovědětVymazat