pátek 27. dubna 2018

KRÉM NA RUCE ROYAL ROSE

Krém na ruce s růžovým a arganovým olejem
HOSTUJÍCÍ ČLÁNEK

Moje (další) tak trochu závislost. Ruce si mažu během dne několikrát, ať je léto nebo zima, protože především po práci je mám vždycky úplně vysušené. Takže krém v každé kabelce, na stole, u postele, v koupelně, v práci je prostě nutnost, jejich spotřeba je u mě minimálně 1 krém/1 měsíc, takže docela velká, když vezmu v potaz, že jich mám rozdělaných vždy hned několik najednou.

Tento krém od značky biofresh řady Royal Rose mi přišel v pěkné krabičce (taky vždycky koukáte na  vzhled produktu? :-D) má 50 ml, takže zlatá střední cesta a je bez parabenů. Balení je v pohodě, víčko se dobře šroubuje a z tuby si můžete vymáčknout množství takové, jaké je libo.


Musím říct, že sem se dost obávala vůně, vůni růží mám ráda, ale nesmí to být silný chemický zápach, ale jemná, přírodní vůně, jako z růže, kolem které procházíte na zahradě, a přesně taková je vůně tohoto krému. Jako růže po dešti, jemná, nevtíravá, ale nezaměnitelná. Takže u mě láska na první přičichnutí.


Po aplikaci sice vytvoří jemný film na rukou, ale skoro hned můžete ruce použít, aniž byste si zamastili vše okolo. Hydratuje dobře, možná spíš hodně dobře, když se dá v silnější vrstvě, ale na intenzivní "noční" hydrataci mám jiné krémy - ty, které hydratují a vyživují dobře, ale vsakují se příliš dlouho, tento si nechávám na promazávání během dne, protože rukám uleví, ale vsákne se skoro ihned.

Takže pokud máte rádi vůni růží a chtěli byste fajn krém na den, tenhle můžu s klidem doporučit.

Míša
-------------------------
Zdravím! Moje jméno je Míša, zanedlouho mi bude 19 let a jsem studentkou Obchodní akademie. Ráda čtu, žánr moc neřeším – co mě zaujme, do toho jdu. :) Mezi mé oblíbené činnosti patří také sledování filmů a seriálů, procházky se psem, moje práce a trávení až šíleně moc času na instagramu. Mám ráda makeup, ráda zkouším nové produkty a líčím (se). Miluju americké Kdo přežije, severské země, kávu, češtinu a Gin Tonic. A občas jsem až přespříliš ironická a sarkastická, ale ráda pomáhám lidem a pro ty, na kterých mi záleží, jsem schopná udělat téměř cokoliv.

9 komentářů:

  1. Zrovna nedávno jsme se s kolegyni v práci o téhle bulharské kosmetice bavily- byla tam vdaná- začít krémem na ruce je asi ideální- díly za připomenutí- jdu si googlit obchody 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tuhle značku právě doteď neznala, ale ráda zkouším nové veci a krém opravdu překvapi, takže se na značku ještě v budoucnu zaměřím. :)
      Míša ��

      Vymazat
  2. Je dobré vedieť, že sa rýchlo vstrebáva - väčšinou mám "šťastie" na pravý opak 😥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já právě dost často taky, i takové krémy využiju (na noc), ale těch "na den" mám potom hrozně málo a nebaví mě přehazovat jeden z kabelky do kabelky. :D

      Vymazat
  3. Krémů na ruce mám také několik a také různě po kabelkách a taškách, ale když ten krém fakt nejvíc potřebuju, nikdy ho nemám :( :D hezký článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto se v tom vidím! Na party mi pořád vypadává z psaníčka, ale cestou z práce, kdy mám úplně vysušený ruce není k nalezení. :D
      Děkuju :)
      Míša

      Vymazat
  4. Balení je moc krásné !:) Já mám momentálně 4 krémy :D a nějak se mi je nedaří vypotřebovat :D a to si mažu ruce každý den :D

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žejo, mně se taky líbí. :) Já svoje ani radši nepočítám.. :D Pečlivě maž, oni začnou ubývat.. :D :D
      Míša

      Vymazat
  5. Já moc krémy nepoužívám.. právě skrze chemické vůně.. :) Tohle zní dobře.. a hlavně by se hodil po vytahování prádla ze sušičky.. to mám ruce tak suché, že z toho mám vždy chuť umřít než ruce namažu, to potřebuji pak rychle vsakující.. :)

    OdpovědětVymazat