středa 11. dubna 2018

TETOVACÍ RTĚNKA

Nejspíš jste tento produkt v uplynulém roce někde zaregistrovali, ohledně téhle rtěnky byl totiž pořádný boom.
zdroj

Já jsem si k recenzi z postovnezdarma.cz vybrala červený odstín cherry red, protože červená mě v poslední době baví na rtech nejvíc.


Rtěnka je v tubičce, která je častá u lesků na rty, produkt sám o sobě má gelovou konzistenci, aplikace není úplně snadná, ale je to o šikovnosti - protože každý přetah bude po zaschnutí vidět. Mně se osvědčila aplikace štětečkem.


Princip je jednoduchý, rtěnku nanesete, necháte zaschnout, sloupnete a voděodolnou a kontaktuodolnou barvu si na rtech můžete užívat 12 hodin! - Tak to tvrdí výrobce, ale jak je to ve skutečnosti?


Jak už jsem psala, při aplikaci je třeba trochu šikovnosti. Byla jsem zvědavá, za jak dlouho rtěnka zaschne, přeci jen, nerada bych čekala půl hodiny, než budu moci vyrazit ven. A rychlost zasychání mě opravdu překvapila, byla suchá během chviličky. I slupování bylo naprosto v pořádku, žádné cuckovatění, žádné trhání se, takže spokojenost. Po sloupnutí na rtech zůstal poměrně výrazný červený nádech. Já přidala ještě průhledný lesk, aby rty vypadaly šťavnatěji a vyrazila jsem testovat do víru velkoměsta.

Výdrž není špatná, ale na rtech prakticky nemá "co" držet, takže deklarovaných 12 hodin mi nedala v úplně top stavu, ale alespoň se vytrácela postupně, což oceňuju, stejně tak jako to, že sem se nemusela bát obtiskávání se rtěnky na zuby.


S odličováním problém úplně není, micelárka, kokosový olej nebo dvoufázový odličovač mi fungovaly skvěle.

Rtěnku bych doporučila třeba těm, kteří se rtěnkami začínají a nebo chtějí něco nenápadného, o co se během dne nemusí téměř starat.


Rtěnku můžete koupit zde https://postovnezdarma.cz/tetovaci-rtenka-6-odstinu. Zaslání zdarma k recenzi nijak neovlivnilo můj názor na produkt.

Míša
----------------------
Zdravím! Moje jméno je Míša, zanedlouho mi bude 19 let a jsem studentkou Obchodní akademie. Ráda čtu, žánr moc neřeším – co mě zaujme, do toho jdu. :) Mezi mé oblíbené činnosti patří také sledování filmů a seriálů, procházky se psem, moje práce a trávení až šíleně moc času na instagramu. Mám ráda makeup, ráda zkouším nové produkty a líčím (se). Miluju americké Kdo přežije, severské země, kávu, češtinu a Gin Tonic. A občas jsem až přespříliš ironická a sarkastická, ale ráda pomáhám lidem a pro ty, na kterých mi záleží, jsem schopná udělat téměř cokoliv.

3 komentáře:

  1. Já osobně nemám moc ráda klasické rtěnky, protože je mám většinou po celém obličeji, takže tohle je věc pro mne. 💚

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem ten typ, co se moc často maluje... a přítel rtěnky nerad :D tohle ale vypadá dobře... :D nenáročné jako já :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Prostě.. hustý :D to chci taky! :D

    OdpovědětVymazat