úterý 29. května 2018

BOURJOIS PARIS - SPRCHOVÝ GEL PEELING

Sprchový gel a peeling v jednom? Se sprchovými gely mám (samozřejmě) zkušenost a peeling jsem také již vyzkoušela, ale nevím, jak to bude fungovat dohromady...

Balení tohoto sprchového peelingu je naprosto luxusní a vypadá velmi hezky a jednoduše. Super u tohoto balení je to, že si při jeho otvírání nezlámete nehty, protože díky té malé kuličce nahoře se produkt opravdu lehce a bez námahy otevře.

Vůně produktu je velmi těžce popsatelná, ale voní naprosto božsky... Je to jemná a příjemná vůně, kterou si jistě zamilujete.

Použití tohoto sprchového peelingového gelu není taky žádná věda. Prostě se s ním umyjte jako normálním sprchovým gelem. :) Tento sprchový peeling by měl vyhovovat všem typům pokožek a měl by také být hypoalergenní. Mé pokožce tento produkt opravdu nevadil a vám by taky nemusel. Sprchový gel obsahuje jojobový olej a pokožku zanechává hebkou a jemnou s krásnou vůní, která vydrží dlouho.

Textura a barva produktu je celkem přirozená. Barvu bych přirovnala k barvě pokožky s nádechem do oranžova. Jelikož je toto sprchový peeling, gel obsahuje malé čistící částečky, které jsou průhledné. Už tento produkt mám nějaký ten pátek a stále ho mám spoustu, takže vám vydrží na hooodně dlouho.

Určitě doporučuji ho vyzkoušet, možná si jej oblíbíte stejně jako já. :)

Pac a Bourjois Paris

Magda
----------------------
Ahoj! Jmenuji se Magda, je mi 15 let. Jsem knihomolka, která ujíždí hlavně na YA, sci-fi, fantasy a dystopických knihách. Kromě čtení také ráda vyrábím rekvizity ze seriálu a knih. Ráda zkouším různé make-up produkty, ale nejsem žádný profesionál. :) Také miluji cestování a ochutnávání místních specialit. Doufám, že se Vám budou mé příspěvky líbit. :)

4 komentáře:

  1. Tá gulôčka na vrchu je perfektný nápad, vidím to prvýkrát 😄

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle značku miluju- krásný design, cenově dostupné produkty, krasne vůně, .. mas pravdu ta kulička nahoře je super vychytávka 😁. Ale o sprchovem peelingu jsem neslysela a přitom dcera mě o nej pořad uhani- musím meknoutkde jo seženu

    OdpovědětVymazat
  3. S tímto peelingem mám zkušenost a za mě je to naprostá pecka! Nejen, že krásně voní, ale i krásně čistí. Za mě must have na léto! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to asi brzy poletím do obchodu.. sháním něco podobného dlouho.. dík za doporučení. :)

    OdpovědětVymazat