neděle 8. července 2018

NATURALIUM ŠAMPON A KONDICIONER MALINA

Neviem, ako Vy, ale ja mám v hlave zafixované, že produkty 2v1 na starostlivosť o vlasy nie sú určené na každodenné používanie. Raz som to niekde čítala, a keďže mi to dávalo logiku, tak som sa toho začala držať :D

Celkovo mám taký typ pokožky vlasov, že mi máloktorý produkt robí z dlhodobého hľadiska dobre. Ak mi daný šampón nesadne, väčšinou ma už na druhý deň od umytia neskutočne svrbí hlava. Aj z toho dôvodu veľmi s vlasovou kozmetikou neexperimentujem, používam dookola to isté. Myslím ale na to, že by sa produkty mali striedať, preto mám zaužívanú schému - striedam dva druhy šampónov. Vďaka tomu mi nič nebráni vyskúšať aj produkt "2v1" - šampón s kondicionérom od firmy Naturalium s božskou malinovou vôňou.

Popis: Šampón a kondicionér - malina s provitamínom B5, ktorý vyživuje vlasy od korienkov. Pre všetky typy vlasov. Bez parabénov a farbív.

Šampón má stredne hustú konzistenciu žlto-oranžovej farby, s úplne úžasnou vôňou malín, ktorá pretrváva aj po vysušení vlasov. Šampón je dosť penivý, stačí malé množstvo na jedno umytie. Účinky kondicionéra sa prejavujú vo výžive vlasov - po vysušení nie sú suché, ale zdravé a celistvé.

Keďže som ohľadne vlasových produktov "stará škola" a držím sa presvedčenia, že kondicionéry a masky by sa nemali používať denne, odporúčam tento šampón pre ženy, ktoré si vlasy neumývajú každý deň, alebo pre tie, ktoré podobne ako ja budú tento šampón striedať s nejakým iným. Kvôli tej úžasnej malinovej vôni stojí rozhodne za vyskúšanie.

Viki

5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Neodstraňuje ich, ale ani nezhoršil stav. K lupinám je skôr neutrálny.

      Vymazat
  2. Věci 2v1 milji, tomuto šamponu dam určitě šanci. 😊😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už len kvôli tej vôni (ak si rovnaký "malino-fil ako ja 😂) stojí za to 😊😇

      Vymazat