sobota 7. července 2018

ZIAJA - KOZÍ MLÉKO - KRÉM POD OČI

Krémy na podoční prostor využívám osobně celkem často, jelikož docela dost trpím na kruhy pod očima. Zkoušela jsem už spoooustu krémů a stále ráda zkouším i jiné, a tak jsem se dostala k tomuto krému pod oči z kozího mléka od Ziaji. Tento krém je ještě ke všemu určen pro suchou pokožku, což je něco pro mne.

Krabička je celkem k velikosti produktu obrovská. Krabička vypadá na první pohled velmi hezky a minimalistický design se mi prostě líbí. <3  Opravdu dle stínu zvířete na 100% určitě poznáte, že se jedná o kozu - odkaz na složení z kozího mléka... Je to naprosto roztomilý a hezký detail. K samotnému balení krému. Jak jsem již zmiňovala, balení krému je celkem malinké, což je u krémů pod oči normální. Po odšroubování víčka se zde nachází aplikátor - zúžené místo, kudy krém vychází ven. Já občas používám i krém na kůžičku okolo prstů, které má velmi podobnou velikost a obecně vzhled, takže to je taková malinká nevýhoda, protože jsem si již málem několikrát spletla tubičky s těmito krémy.

Krém nemá nijak výraznou vůni - spíš nevoní nijak, což mně vůbec nevadí. Krém se díky aplikátoru velmi dobře nanáší. Jen doporučuji si dávat tohoto krému méně, než si myslíte, že budete potřebovat, jelikož ho opravdu stačí jen malinko. Po rozetření se krém rychle vsákne do kůže a mně opravdu přijde, že na mých očích je hned na první pohled vidět, že mám menší kruhy pod očima.

Pokud máte se svými podočními partiemi podobné trable jako já, rozhodně tento krém vyzkoušejte. Musím opravdu uznat, že toto je jeden z nejlepších krémů na podoční prostor, který jsem vyzkoušela.
Pac a Ziaju
Magda

2 komentáře:

  1. Vďaka za tip 😊 dlho som riešila kruhy pod očami, je jedno, koľko spím, nič nepomáha... Tak som to už pred časom vzdala 😥 ale tomuto krémiku dám jednoznačne šancu 😊

    OdpovědětVymazat