pátek 10. srpna 2018

ZIAJA - HYDRATAČNÍ TĚLOVÉ MLÉKO

Dneska vám tady něco povím o krému od Ziaji, který se celým jménem jmenuje - Hydratační tělové mléko s hedvábnými proteiny a bambuckým máslem pro suchou a normální pokožku. Toto tělové mléko má celkem dlouhý název, tak mi omluvte, že budu většinou tomuto krému říkat pouze tělové mléko či nějak podobně. :) Já osobně mám suchou pokožku, takže ráda zkouším nové krémy/tělová mléka, které by mi mohly pomoct s tímto problémem. Já mám ještě na svém těle jizvu, kterou musím stále nějak hydratovat, takže jsem zvědavá, jak mi bude tento krém vyhovovat i na tuto partii mého těla.

Ještě musím říct, že Ziaja má překrásný obaly. Jsou velmi jednoduché, ale (jak se říká) v jednoduchosti je krása a u těchto obalů to platí dvojnásob. Ani tento obal není výjimkou. Pumpička má velmi lehce pochopitelné zavírání, takže tento obal je vhodný i na rodinné cestování.

Krém nemá nijak netradiční barvu - je klasicky bílý (jako většina krémů). „Porce“, kterou vám pumpička na jedno zmáčknutí „vydá“, je tak akorát. Nevím jak vy, ale já zhruba tak vím, kolik zmáčknutí pumpičky potřebuji na natření určité části těla. Na tomto krému jsem již nějak od začátku vytušila, kolik krému budu na natření potřebovat. Určitě si dejte ze začátku toho krému méně, než si myslíte, že budete potřebovat, protože vám ho stačí jen trošku, takže vám celý krém vydrží na hodně dlouho. Krém se dá snadno roztírat a pokožku vůbec nedráždí, dokonce i v okolí jizvy, takže za mne super.

Vůně krému je taková jemná, přesto ale intenzivní a příjemná. Vůni krému vám asi tady úplně nepopíši, protože je opravdu zvláštní, ale rozhodně vám krém smrdět nebude. To vám přísahám. ;)

Krém vám určitě doporučuji. Vyzkoušejte ho při vaší nejbližší příležitosti. Bude se vám líbit hlavně, pokud máte suchou pokožku jako já. 

Pac a Ziaju
 
Magda

3 komentáře:

  1. Vstrebáva sa dosť rýchlo? Či si používala len večer? 🙂

    OdpovědětVymazat
  2. Vstřebává se celkem rychle, takže ho osobně používám i přes den. 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Na tuto značku slyším poslední dobou samou chválu. Láka mě čím dál víc zkusit cokoli od nich. Díky za recenzi :-)

    OdpovědětVymazat