sobota 7. listopadu 2015

JEHLA NA ODSTRANĚNÍ AKNÉ

Akné je asi nikdy nekončící problém většiny z nás. Když jsem poprvé slyšela o této jehle, byla jsem docela skeptická, ale pak ji chválilo víc a víc lidí, tak jsem se také rozhodla ji vyzkoušet.


Oficiální popis: Jehla má na každém konci různý typ zakončení. Očko slouží k odstranění zánětlivého ložiska. Odstraňuje nejen zánětlivé ložisko, ale i "černé tečky", tzv. komedony. Vyrobeno ze zdravotně nezávadné nerezové oceli. Po každém použití nutná dezinfekce. Určeno pouze pro jednoho uživatele.

postovnezdarma.cz

Vlastnosti:
  • Jehla na odstranění akné
  • Ideální pro každého s problémy s akné
  • Jehlu před a po použití očistěte dezinfekcí
  • Materiál: Nerezová ocel
  • Snadná manipulace  

Výrobek mi dorazil v bublinkové obálce a nápisem křehké a když jsem viděla, jak s tím naše paní pošťačka zachází (očividně nápis křehké jí nic moc neříkal), dost jsem se bála, co najdu uvnitř. Ale nebylo čeho se bát, nerezová ocel toho očividně vydrží hodně a jehla je skutečně i na omak dost pevná a uprostřed má vrypy pro snadné držení.


Když jsem s tím šla do koupelny, nastal problém. Naprosto jsem nevěděla, co s tím a tak jsem si nejdříve jednou a pak druhou stranou začala různě rýpat do obličeje. Ehm talent já vím. Pak jsem šla raději googlit nějaké návody, ale za boha nikde nic. Nakonec mě zachránil youtube, kde jsem anglicky našla pár videí s použitím. Předem varuji, vybírejte pořádně, na co kliknete, protože heslo "acne", "needle", "using" a podobné vám vyhodí hlavně tu "needle" část a kolikrát to nebývá nic příjemného.


Když jsem tedy viděla, jak na to, šla jsem to zkoušet znovu a mám pár poznatků. Za prvé manipulace není tak snadná, jak se na první pohled může zdát a jak inzerují. Mě prostě trvalo fakt dlouho než jsem si přestala obličej ničit a začala chápat, jak na to. A taky si myslím, že to nebude na pupínky každého. Ve videích to sice vypadá jako brnkačka, ale všude to je hlavně na jeden typ akné a to takové, no, jakože horší. Malinkaté pupínky s tím moc nejdou a černé tečky např. na bradě, kde je pod kůží hned kost, také nic moc, protože nejde pořádně zatlačit, přece jen, spodní čelist je relativně pevná kůstka, že :)


Každopádně když se člověk naučí a když se mu udělá beďárek, na které je tato pomůcka určena, tak super. Ne že bych se těšila, až mi něco vyraší a budu to moct opět testovat ... :-D Jo a ještě jedna poznámka, používat jen večer nebo v době, kdy se už nechystáte nikam ven. Já jsem to šla vyzkoušet hned jak pošta přišla, udělala jsem si po obličeji kolečka a pak musela běžet na autobus. Šikulka podruhé, že :)

8 komentářů:

  1. Bože, vypadá to jako nějaký mučící nástroj! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě že akné nemám :D To je vážně prapodivná věc :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já už se po ní dívala, ale nikdy jsem pořádně nepochopila jak se používá. Chtěla bych ji hlavně na tečky na nose, tam funguje?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele asi takhle, uplne vsechno rozhodne neodstrani. rekla bych, ze to funguje jen na urcitej "typ" akne (akne jako akne, ja vim :-D ale proste to musi bejt takovy no jako proste urcite typ :-D). povidej se na youtube a tam poznas co tim myslim. pokud mas jako maji tam, tak ok, pokud ne, tak si tim spis jen rozdrapes oblicej, jak se o to budes snazit :)

      Vymazat
  4. Zatiaľ som s ihlou skúsenosti nemala, no asi by som tiež spočiatku tápala, ako ju používať. Navyše sa mi už akné takmer netvorí, takže by som ju asi veľmi nevyužila. Škoda len, že na tie komedóny nefunguje ani za svet nič.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  5. Já tuhle tyčku používám už asi rok a nedám na ní dopustit :) Jak na pupínky, tak na póry na nose..za mě je to absolutní must have :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak o tomhle jsem tedy zatím nikdy neslyšela, ale jsem celkem v pokušení si tu jehlu pořídit a vyzkoušet to :D Třeba mi to pomohlo i mě xD

    OdpovědětVymazat