sobota 14. listopadu 2015

JSEM TO ALE BLESK, ANEB VŠICHNI DÁVNO ZNÁTE, JÁ OBJEVUJI

Poslední dobou jsem objevila spoustu věcí, které určitě už všichni znáte a používáte, ale já jsem jako obvykle pozadu a teprve jsem se k nim dostala. Dřív jsem byla taková, že když mi něco sedělo, nikdy jsem to už nezměnila, než to nepřestali vyrábět nebo změnili složení, že mi to najednou nevyhovovalo, či tak něco. Prostě držák. Ale od té doby, co mám blog a čtu blogy, mám hroznou chuť věci testovat a objevovat. A tak zkouším a nevěřím tomu, že existují i jiné, nové, lepší výrobky, než znám. Co například?

Jako první bych uvedla Garnier Pure Active čisticí gel s kartáčkem. Doma to máme už hodně dlouho, sestra s ním byla velmi spokojená a tak jsem si jednou řekla, že se mu taky podívám na zoubek a koupila si ho. Nedávala jsem mu moc velkou šanci, abych mohla říct, že mi něco vyloženě vyhovuje, musí to už jó něco být. A tady můžu říct, vyhovuje mi. Zbožňuji ten kartáček, krásně masíruje, ale hlavně vážně odstraňuje odumřelou kůži na obličeji, po použití ho mám naprosto hladký a jemný, což jsem zažila snad prvně. Hodně vysušuje, takže pokud už tak na to trpíte, tak pozor, já mám pleť dost mastnou, takže pro mě je to další plus.



Jako druhé, ne že bych neznala jelení lůj, ale byla jsem na to nějak líná. Ne, že bych doma žádný neměla, naopak, měla jsem jich hodně a hodně, na každému rohu, ale pak se to začalo nějak ztrácet, jako by mě sami opouštěli nebo co! A tak jsem to pomalu, ale jistě, vzdala. Ale vážně nemám ráda suché a popraskané rty, hlavně teď, když přichází zima, což je pro rty jednoznačně děsné období. A tak jsem se rozhodla a zase nakoupila hromadu, abych je měla všude po ruce. U počítače, v kabelce, na Poličce, v tašce na sport, v kapse bundy, na stole a pak pár záložních :-D A říkám vám, že mi zase, nevím kam, zmizí! Hodně jsem si oblíbila Labello, měli ho jednou v akci a já se nemohla rozhodnout, kterou příchuť vezmu (jahoda, broskev, meloun), tak jsem vzala všechny. Na fotce tedy nejsou, protože nefotím doma a tady mám jenom dva :) Jaké balzámy máte raději? Bezbarvé nebo barvící? Já třeba nemám moc ráda takové ty perlové. Na jednu stranu je moc ráda používám doma, protože mi přijde, že snad nejlépe hydratují, z těch, co jsem tedy zatím měla. Na druhou stranu málo kdy narazím na barvu, aby mi vyhovovala, jenom lehká perleť. Poslední, co jsem měla, barvil tak, že jsem vypadala jako po pití mléka, naprosto bílé rty a to tedy na venkovní nošení nic moc, co.



Třetí záležitostí, co si poslední dobou nemůžu vynachválit jsou Dermacol Aroma Ritual sprchové gely. To tedy není až tak horká novinka, překvapivě ani u mě, mám doma už xxtý, ale teď jsem si zvykla se jimi mýt večer před spaním. Proč? Protože božsky voní a líbí se mi usínání s melounem, pomerančem, višní ... Je pravda, že jejich mínusem je vcelku krátká výdržnost co se právě té opěvované vůně týče, takže když se sprchuji ráno, cítím to v koupelně, při oblékání, snídani, ale tam to tak končí. Proto jsem si navykla používat ho večer, kdy se s ním ponořím do spánku a pak je mi to už jednou, že vyprchá. Jinak jako každý sprcháč, mydlí, myje, klasika.




4 komentáře:

  1. Mne ten gél od Garnier hrozne pleť vysušuje, ale nápad s tými štetinkami je ale super! :) A ten melónový od dermacolu sa chystám kúpiť keď prídem na SR :) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me taky vysusuje, ale beru to jako pozitivum, protoze jinak mam plet hrozne mastnou :)

      Vymazat
  2. Taky nemám ráda ty perleťový jelení loje, vlastně nemám ráda žádný, který barvěj :D Od Labella jsem měla nedávno takovej heřmánkovej, zelenej, taky jsem ho sehnala někde ve slevě a ten byl naprosto super!
    Nedávno jsem přišla na to, že na rty je ale naprosto dokonalý bambucký máslo (ono je vlastně skvělý snad na všechno, mi ho matka kupovala na ruce kvůli ekzému a to mi taky trochu zklidnilo, skvěle hydratuje, je to dobrý i na beďary a tak... hotovej zázrak! :D), to určitě doporučuju někdy vyzkoušet ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o bambuckym masle jsem uz nekde slysela, podivam se po tom, dik za doporuceni :)

      Vymazat