úterý 14. února 2017

OROFLUIDO - OLEJ PRO VŠECHNY TYPY VLASŮ


Kosmetika Orofluido je odnož značky Revlon, jak jsem se dočetla. Prý čerpá inspiraci na složení ve starověkých civilizacích (například v Egyptě a u mé oblíbené Kleopatry). Balení vypadá naprosto luxusně, a když se podíváte dovnitř…

Již na fotce si můžete všimnout, že olejíček do vlasů vypadá jako tekuté zlato. A nejen, že tak vypadá, ale taky bych za tohle platila zlatem. Stačí vážně jen kapka do dlaní, pak vetřít do vlasů a hned jsou takové hebčí, úhlednější a zářivější. Navíc si díky omamné vůni vanilky připadám sama taková hezčí.


Arganový olej, šáchorový olej, lněný olej – to vše a ještě mnohem víc najdete v rozkošném flakonku a podle mě to společně vytváří vážně naprostý zázrak. Olej krásně hydratuje, provoní vlasy a navíc nemusíte mít problém s oplachováním. Trochu jsem se bála, aby nemastil vlasy, ale když použijete úměrné množství (pro mé krátké vlasy je to kapka), tak se toho nemusíte vůbec obávat. Určitě budu chtít vyzkoušet ještě jejich šampón a uvidíme, jestli vyřadí mého nynějšího favorita.

Olej a další jiné produkty od této značky, například šampón, elixír či kondicionér, je prodáván v několika velikostech.

4 komentáře:

  1. Ten pocit znám, taky mám podobný žlutidlo s vanilkou a ta vůně je boží. :D A jak říkáš, vlasy jsou potom mnohem lepší, takže za mě olejíčky určitě ANO.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem kdysi vyzkoušela, myslím, že tehdy to byla čerstvá novinka. Byla jsem s ním spokojená, ale teď je mým favoritem olejíček od Davines. Tak snad ti také bude i nadále vyhovovat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vypadá skvěle. :O Tak ten zkusím :) www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Orofluido olejček patrí medzi moje najobľúbenejšie :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovědětVymazat