sobota 25. března 2017

AVON PLANET SPA CARIBBEAN ESCAPE

Avon řada PLANET SPA je rozhodně hodně zajímavá, obaly vypadají luxusně a celkově mě nejvíc zaujaly výrobky caribbean escape, které obsahují výtažky z perel a mořských řas. Příjemně voní a navíc krásně září. Teď už ale k samotným výrobkům.

AVON PLANET SPA CARIBBEAN ESCAPE  

Jde o rozjasňující noční péči a je to rozhodně velmi zajímavý výrobek, který nejde jen tak zařadit do nějaké kategorie. Abych to vysvětlila, prvně jsem si myslela, že je to krém, ale když jsem si našla na internetu návod k použití, psalo se tam, že se má nanést a po deseti minutách krouživými pohyby smýt. Během těch deseti minut krém/gel zaschnul a když jsem ho pak smyla, pleť byla velmi rozzářená a hebká. To mě ale přivádí na otázku, jestli to je tedy krém nebo maska. Každopádně si výrobek užívám a ráno pleť není tak unavená. Rozhodně doporučuji, jen nutno zvážit, jestli se chcete řídit podle návodu - já si nemyslím, že by to bylo úplně potřeba.



AVON PLANET SPA CARIBBEAN ESCAPE 

Tělové máslo (které tedy na webu vesele nazývají "tělový krém", který by měl ale úplně jinou konzistenci) má v sobě taktéž třpytivé částečky, ale ne tak výrazné jako noční péče. I tak se po něm ale tělo krásně leskne, navíc nevysušuje, což bych u takových třpytivých výrobků čekala. Není příliš mastný a je vhodný pro všechny typy pokožky, což je určitě plus. Není to nutnost, ale je to skvělý doplněk k té noční péči nebo třeba jejich pěně do koupele.



Za mě je tahle řada vážně povedená - ať už je to celé PLANET SPA, tak i vyloženě CARIBBEAN ESCAPE. Zkuste zapátrat na webu, pro každého se něco najde.

Tak co? Vyzkoušíte?

5 komentářů:

  1. Tuhle kolekci mám ráda. Máslo mi vyhovuje, navíc ty třpytky jsou super :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas! Mam jeste penu do koupele a je to jak plavat v diamantech <3 :)

      Vymazat
  2. Avon poslední dobou nějak zanedbávám, takže díky za tip. ;) Líbí se mi to máslo. Na třpytky moc nejsem, ale tohle bych klidně vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat
  3. Popřemýšlím o něm, vypadá super. :) objednávám furt něco . :D

    OdpovědětVymazat
  4. Avon je taká osvedčená klasika. Tento krém som mala a bola som veclkom spokojná

    OdpovědětVymazat