čtvrtek 30. března 2017

ZIAJA SLIM

Přináším vám recenzi na řadu SLIM od ZIAJA, což si troufám říct, je velmi luxusní kosmetika. Aspoň já to tak po používání cítím. Ziaja je polská značka a i přes svou kvalitu je cenově dostupná. Nespecializuje se jen na řekněme "zeštíhlující" výrobky, ale má velkou paletku vší možné tělové i pleťové kosmetiky a využívá při tom přírodní složky, zaujala mě například i jejich řada s kozím mlékem, ale o tom možná někdy příště.

Krom všeho ostatního má Ziaja úžasně minimalistické balení a navíc je ho v něm spousty.

ZIAJA SLIM zeštíhlující tělové mléko 

Má skutečně příjemnou mléčnou konzistenci a poměrně dobře se nanáší. Používala jsem jej dvakrát denně na oblast boků, zadku a stehen - krémovala jsem se ráno po sprše a večer nebo po cvičení, abych dopomohla procesu. Musím říct, že jsem si všimla úbytku celulitidy - ne nějak velmi výraznému, ale byl tam - to zapříčinila látka forskolin, která zeštíhluje a zabraňuje ukládání tukových buněk. Dále tělové mléko obsahuje kofein, theofylin a teobromin - což je komplex podporující kromě jiného i detox (odplavování toxinů z těla), o který se na jaře vždycky zajímám.

Tělové mléko snižuje i pocit unavených nohou, což mi přišlo velmi zajímavé, ale je pravda, že bylo velmi příjemné si po cvičení namožený zadek namazat.

Nevím, jak by tento výrobek ale fungoval bez cvičení. Budu ho používat i dál a uvidíme, jakých pokroků v zadní oblasti dosáhnu.



ZIAJA SLIM zeštíhlující tělový gel na strie 

Co mě ale velmi překvapilo byl tento přípravek. Stejně jako tělové mléko krásně voní a dobře se roztírá, jen trochu více lepí. Tady jsem si všimla úbytku a zmenšování strií už po dvou týdnech. Stejně jako mléko jsem gel aplikovala ráno a večer, tentokrát na oblast břicha, kde mám největší výskyt strií. 

Výrobek opět obsahuje forskolin, ale také hydroxyprolin, který redukuje strie a jojobový olej, který pomáhá regenerovat.

Za mě byl, i přes lepivější konzistenci, lepší gel (kvůli viditelnému zlepšování pokožky), ale oba produkty jsou velmi zajímavé. Určitě doporučuji, pokud se potýkáte s takovou problematikou.



Vyzkoušeli jste už někdo podobný nebo stejný produkt? Jaké jsou vaše zkušenosti? Máte nějakého oblíbence?

4 komentáře:

  1. Se Ziajou zatím nemám zkušenosti, ale koupila jsem si teď od ní micelárku, tak jsem zvědavá.

    OdpovědětVymazat
  2. Od téhle značky jsem ještě nic nezkoušela. A musím říct, že těmhle zeštíhlujícím mlékům a gelům proti celulitidě nevěřím. Nicméně si je vždycky koupím, protože si říkám, že co kdyby to náhodou fungovalo žejo... :D Zatím to byly jen produkty z drogerie. Takže možná sáhnu na léto po tomhle :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám vůbec žádné zkušenosti s touto značkou, ale vzhledem k tomu, že se léto neúprosně blíží, děkuju za tip, vyzkouším ....:) krásný den, H.

    OdpovědětVymazat
  4. Gél ma zaujal, ale telovému mlieku neverím :/

    OdpovědětVymazat