pondělí 17. dubna 2017

"MASKOVÁNÍ" 01

V poslední době jsem si velmi oblíbila masky. Je to pro mě příjemným zpestřením večera, když u toho koukám na videa na youtube nebo si dělám manikúru nebo třeba prostě sleduji seriál. A tak jsem si řekla, že by bylo super napsat o tom sérii článků. Jaké mám vyzkoušené a na jaké se chystám? Čtěte dál.

BALEA PLEŤOVÁ MASKA MELOUN

Jedná se o voňavou masku s výtažky z melounu, která slibuje potřebnou hydrataci a letní vůně prý osvěžuje smysly. S tou vůní bych souhlasila, ale už asi dvě vteřiny po nanesení mi maska byla velmi nepříjemná. Byla jako vrstva krému, který se nevsákne, a nepříjemně pálila. Maska nezasychá (což jsem samozřejmě díky konzistenci čekala) a proto jde snadno smýt. Vůně je ale vážně jediný plus, který na masce vidím. Trochu chápu, že když se pohybuji v téhle cenové relaci, tak nemůžu čekat zázraky. Balení obsahuje dva oddělené sáčky, každý na jedno použití - stojí cca 20 korun a kupovala jsem ho v DMku.



FREEMAN CHARCOAL AND BLACK SUGAR POLISHING MASK

Tahle peelingová maska patří mezi mé oblíbence. Už je to docela dlouhá doba, kdy jsem si jí pořídila a většinou jí používám jednou týdně. Nejprve ji nanesu na vlhký obličej a prsty masíruji pokožku, čímž se zbavuji odumřelé pokožky, následně nechám působit - vzhledem k tomu, že ji používám při sprchování, tak si ji na obličeji nechám po dobu, co mám na hlavě kondicionér - cca 3 minutky. Peeling je jemný, navíc se pod vodou trochu rozpouští, jak už jsem psala, skvěle zbavuje odumřelých buněk a kůže. Uhlí navíc absorbuje přebytečný kožní maz a černý cukr zjemňuje a rozjasňuje. Běžně se dá sehnat v drogérii cca za 150 korun a teď jsem navíc koukala, že se dá pořídit i menší jednorázové balení na zkoušku.



XIUZILM MIRACLE BLACK MASK

A mám tu pro vás i tuto "zázračnou" černou masku, která je hitem internetu už nějaký ten pátek. Měla by vás zbavit nečistot a hlavně černých teček - těch mi ale paradoxně tak nějak přibylo. Zkoušela jsem jí několikrát a pokaždé se stejným účinkem - zbavila jsem se pár chloupků na obličeji (což by možná nevadilo, kdybych na to poprvé byla psychicky připravená), ale maska mi například na bradě v pórech zůstávala, což rozhodně žádoucí není.

Jak už asi víte, maska se nanese, zaschne a odloupne. S tím nanášením to ale není úplně jednoduché, protože je to velmi "živá" maska a ráda "utíká" - jinak řečeno, je trochu tekutější, než jsem očekávala. Vůně nepříjemná není a přestože je to slupovací maska, tak ani pleť nijak zvlášť nevysušuje. Ale to, že občas zůstane v nějakém tom póru, to jí odpustit nedokážu. Není to tedy maska úplně pro mě.

Cenu bohužel nevím, masku jsem dostala od kamarádky, ale dá se prý sehnat na eBay.



Aktuálně bych ráda vyzkoušela L'Oréal Paris Pure Clay Detox Mask – vypadá velmi zajímavě, jak složením, tak texturou. Také jsem si nemohla nevšimnout hitu poslední doby – textilních masek, také přijdou na řadu. Dále zkouším a mám doma Pore Clearing Volcanic Mask od Mizon, která byla zmíněna v poslední článku - vypadá velmi slibně.

Takový článek určitě nebyl poslední. Pokud i vy máte nějakou zkušenost s maskami, napište mi do komentářů.

10 komentářů:

  1. Hneď ako som zbadala melónovu masku od Garnieru som si povedala že musí strašne krásne voňať! Škoda teda, že vôňa je jediné čo je fajn. Lorealku určite vyskúšaj maximálna spokojnosť! :-)

    Taly Rare

    OdpovědětVymazat
  2. Ja milujem pleťové masky od Baley :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jich měla víc a byli v pohodě ale tahle mi vůbec nevyhovovala

      Vymazat
  3. Teším sa na ďalšie články z tejto série ☺️ Mám doma niekoľko masiek Balea a skúšam jednu po druhej ☺️ Celkom ma zaujala maska Freeman 😊 Keď miniem všetky, ktoré mám, pozriem sa na ňu v niektorej z drogérií, pretože zatiaľ som ju ešte nevidela 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Tá posledná maska vyzerá absolútne super :) Tú čiernu by som hneď brala

    OdpovědětVymazat
  5. O té černé masce jsem už slyšela, ale většinou to byly názory, že je maska totálně na prd. No, koukám, že to asi bude fakt. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle masku od Freemanu jsem měla také docela mě bavila a příjemně mě na tváři hřála. Jinak zázračnou černou masku jsem nezkoušela a nevím jestli se do toho mám pouštět, protože jsem si nedvno koupila pásky na nos teď nevím jestli v DM nebo v Rossmannu, ale málem jsem umřela, než jsem si pásku sundala takovou bolest jsem dlouho nezažila. A ta bolest ani za nic nestála, protože pásek mi nevytáhl nic.

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Já zkoušela masku od Freemana s avokádem a ta mi docela vyhovovala. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek :) Zrovna nějakou dobrou masku sháním. Moji oblíbenou už nemůžu sehnat :) A tak mě docela zaujala ta s černým uhlím :)

    OdpovědětVymazat
  9. Masku od Baley jsem zkoušela také a přesně jak říkáš. Prostě hutný "krém" na obličeji. Strašně divně se můj obličej cítil jak, když byla maska na obličeji, tak i po sundání masky. :/ Naopak Freeman masky jsou super! <3 Zkoušela jsem jich už několik a všechny byly super! :) Určitě si je hodlám kupovat dále! :) Moc mě láká ta od L´orealu jak jsi psala ta detox maska. :) Akorát mi nepřijde zrovna nejlevnější. :/
    Super článek a skvělý fotky! 🙂 ❤
    ——————————————————————-
    Také mám blog a udělala by jsi mi největší radost, kdyby ses podívala! ❤ Budu nejšťastnější člověk na světě! ❤ Tvůj blog je úžasný a určitě se sem budu vracet! Hned tě jdu sledovat na všech sociálních sítích, liknout facebook stránku a přidat se mezi tvé pravidelné čtenáře! 😀 Jsi moc milá a sympatická! ❤ Jen tak dál! ❤
    Přeju ti mnoho štěstí, lásky a úspěchů! ❤ 🙂
    S láskou
    ♥JORIES♥

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat