středa 24. května 2017

MASKOVÁNÍ 02

V poslední době jsem si velmi oblíbila masky. Je to pro mě příjemným zpestřením večera, když u toho koukám na videa na youtube nebo si dělám manikúru nebo třeba prostě sleduji seriál. A tak jsem si řekla, že by bylo super napsat o tom sérii článků. Jaké mám vyzkoušené a na jaké se chystám? Čtěte dál.

Dnešní díl jsem pojala tak trochu "mořsky" - chcete vědět, co tím myslím? Tak čtěte dál.

FREEMAN
ANTI-STRESS DEAD SEA MINERALS CLAY MASK

Opět tu dnes máme masku od značky FREEMAN, tentokrát v takovém menším balení. Hned na úvod musím říct, že ta maska je prostě úžasná. Už ta zářivě modrá barva ve mně navozuje klid. Pak musím také podotknout, že ta vůně je naprosto omamná - jak by taky ne, když maska obsahuje levanduli a bergamot.

Maska je vhodná pro všechny typy pleti - s tím nemůžu, než souhlasit. Pleť jsem měla krásně heboučkou, ani suchou, ani mastnou, a čistou. Nejdůležitější přísadou jsou však minerály z Mrtvého moře - pro udržení zdravé pleti.

Za mě tedy maska určitě ano - cítím se po ní odpočatá stejně jako moje pleť.



BALEA MASKA Z MRTVÉHO MOŘE

Ano, opakuji se také s Baleou. A budu se opakovat také v tom, že mě zklamala další jejich maska. Pro příště už po nich asi nesáhnu. Netuším, čím to je. Možná jejich masky obsahují nějakou agresivní látku, která mé pokožce nedělá moc dobře, ale vždycky mě to na začátku dost pálí na kůži. Na to, že masky používám většinou jako druh relaxace tedy nic moc.

Abych vám ale o té masce také něco řekla - je to čistící maska s výtažky z mrtvého moře, obsahuje peelingová zrníčka, která mimochodem jsou docela super při sundavání masky - zrníčka odstraní odumřelé buňky na pokožce. Maska celkem pěkně voní po heřmánku a aloe vera, ale je prakticky nemožné, abyste na pleti vytvořili nějakou rovnoměrnou vrstvu.

Pokud máte zkušenosti s maskami Balea a nedělalo vám problém to počáteční pálení, tak myslím, že maska celkem ujde. Ale pokud máte citlivou pleť jako já, asi jí radši ani nezkoušejte.



RIVAL DE LOOP 
PLEŤOVÁ MASKA SE SOLÍ Z MRTVÉHO MOŘE

Doufala jsem, že dnešní maskování zakončím příjemnou recenzí na masku od Rival De Loop, ale nijak zázračně to nevidím. U té Baley už jsem si na to počáteční pálení celkem zvykla. Ale tady u té značky mě to překvapilo. Přestože je to tedy ve stejné cenové kategorii.

Na rozdíl od předchozích masek o ní nedokážu říct skoro nic hezkého. Celkem pěkně voní. Je bílé barvy a pálí po nanesení na kůži. Je to spíš takový hutný krém, který pak jde docela těžko smýt.

Na obalu píšou, že je vyvinuta speciálně pro potřeby mastné pleti. No to nevím. Upřímně to už radši tu Baleu se zrníčky.


1 komentář:

  1. Od Freemana mám takovou zelenou, je s ovesnými vločkami a jílem, myslím. Docela hodně vysušuje, ale mám po ní fakt vyčištěnou pleť.
    A masky Balea si kupuju skoro pořád, jsou levné a účinné! Nejraději mám medovou s mlékem, hezky hydratuje :)

    OdpovědětVymazat