pondělí 2. dubna 2018

TĚLOVÁ A PLEŤOVÁ MASKA - ZELENÝ JÍL

Zázrak jménem zelený jíl dokáže absorbovat z pokožky toxické látky a zbavuje ji nečistot i nežádoucí mastnoty. Vyživuje, zpevňuje, regeneruje, vyhlazuje a zklidňuje podrážděnou pokožku. Využívá se také při revmatických potížích nebo k prohřátí různých částí těla. Je vhodný do čistících a regeneračních pleťových a tělových masek, jemných peelingů, teplých i studených zábalů, k obkladům i koupelím.

  • Detox
  • Čistota
  • Černé tečky
  • 80 g

Návod k přípravě (saloos.cz)
  1. Připravte si misku a dřevěnou či plastovou špachtli (zelený jíl by neměl přijít do kontaktu s kovem).
  2. Pleťovou a tělovou masku připravíte smícháním jílu a vody v poměru cca 1:1. Masku můžete vylepšit také květinovou vodou, či 2-3 kapkami vhodného 100% přírodního esenciálního oleje.
  3. Masku nanášejte na obličej, nebo na tělo mimo oční okolí a rtů. Nechte působit cca 20-30 minut, poté opláchněte teplou vodou a osušte.
Dnes bych vám chtěla povědět o masce na celé tělo od značky Saloos. Snad se vám článek bude líbit a budete mít inspiraci.

Jedná se o masku na celé tělo z francouzského zeleného jílu, která absorbuje toxické látky z pokožky, zbavuje ji nečistot, mastnoty, vyživuje ji, zpevňuje a vyhlazuje. Využití je obrovské, jak na tělové zábaly, pleťové masky, obklady nebo ke koupelím. Já  ji využívám hlavně jako masku.

Maska je v sypkém provedení, tím pádem si jí musíte sami namíchat. Což mi nepřijde vůbec špatné. Jíl mícháte s vodou v poměru 1:1. Nesmíte používat kovové lžičky k tomu, takže lepší to míchat plastovou nebo dřevěnou. Poté co vám z toho vznikne taková hustší pasta, tak můžete začít nanášet, vynechejte okolí očí a rtů, tam se to dostat nesmí. Po nanešení musíte počkat 20-30 minut, Poté jen smyjete vodou.

Tato maska je úžasná, máte po ní hebkou a napjatou pleť, takže vám to udělá mladší vzhled, což každý kolikrát chceme. Za mě určitě doporučuji vyzkoušet, já si jí budu kupovat nadále. Určitě mockrát děkuji za tuhle možnost vyzkoušení. Za mě zase palec nahoru pro tenhle kosmetický výrobek.

Míša
--------------------
Ahoj, jmenuji se Michaela. <3 Je mi skoro 17 let. Chodím na gymnázium v Jablonci nad Nisou. Mezi mé sny patří procestovat svět, vytvořit blog, vystudovat jednou medicínu, založit vlastní kavárnu a hlavně být úspěšná v životě a umět předat něco lidem!:) Mezi mé koníčky patří plavání, procházky, ochutnávka různých jídel, objevování nových míst, cestování, motorky, zajímám se trochu i o letectví a strašně ráda čtu knihy!:-/ Dokážu psát snad o všem, nejradši píšu o knihách, cestování a jídlu. Díky tomuto blogu bych chtěla získat trochu víc zkušeností, vzdělání a chtěla bych se dostat do toho, jak psát vlastní blog. A díky této příležitosti si myslím, že se mi to podaří.:)

3 komentáře:

  1. Když pleť vypíná- nevysusuje ji příliš? Mám suchou pleť tak by mě zajímalo co to se mnou udela

    OdpovědětVymazat
  2. Maska na celé tělo? Slyším prvně a dost mě to zaujalo - vypne mi to i stehna? :D :D

    OdpovědětVymazat