pátek 18. května 2018

BIOFRESH PŘÍRODNÍ MÝDLO S RŮŽOVOU VODOU


MYDLO ROYAL ROSE
Tuhé mydlo s ružovým a argánovým olejom

Mydlo s prírodným zložením bez konzervantov, ktoré obsahuje ružovú vodu, ružový olej a argánový olej. Obsahuje drobné exfoliačné čiastočky zo suchých ružových kvetov bulharskej olejnatej ruže a glycerín, ktorý jemne čistí a hydratuje pokožku. Neobsahuje parabény.



Ako každého človeka, ktorý pracuje s peniazmi, aj mňa trápi vysušená pokožka rúk zapríčinená neustálym umývaním. Všetci to poznáme: zamestnávateľ Vám "prispeje" na hygienické potreby, ale väčšinou sú to prípravky, ktoré Vám ruky umyjú, ale vôbec nevyživia, ba čo viac, majú extrémne vysušovacie účinky. Preto sa aspoň doma snažím mať kvalitné mydlo, ktoré okrem ničenia baktérií aj krásne zvlhčí pokožku rúk. A presne takým  mydlom je biofresh mydlo z rady Royal Rose.


Na prvý pohľad ma upútala estetická krabička, v ktorej bolo mydlo zabalené (z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že väčšina kvalitných mydiel má aj obal na úrovni). Vôňu kvitnúcich ruží je cítiť aj cez fóliu, ktorou bolo mydlo obalené, napriek tomu je však vôňa príjemne jemná, nevtieravá.


Obsahuje čiastočky sušených ružových kvetov, ktoré dodávajú mydlu istý šmrnc a nie je potrebné pochybovať o tom, že je to čisto prírodný produkt. Tie čiastočky nezapôsobili iba na mňa, ale na každého jedného človeka, ktorý ku mne prišiel na návštevu :D


Mydlo dostatočne pení, poriadne umýva a zanecháva ruky vyživené, hebké a nádherne voňavé. Moje kritéria pre "dokonalé mydlo" spĺňa na 100%.

Viki
-------------------
Ahojte, som Viki - zažratá knihomoľka, príležitostný (letný) bežec, milovník Mimoňov a sovičiek. V lekárni pracujem celý svoj "dospelácky" život, čo predstavuje 5 rokov od ukončenia strednej školy. Veľa z Vás si zmyslí, ako mi je dobre. Omyl! Už počas skúšobnej doby som zistila, že to nie je nič pre mňa! Aby ste mi uverili, rada Vám vďaka Radke cez tento blog postupne priblížim "behind the scenes" našej lekárne :) . Okrem toho tu rada rozpíšem svoje dojmy a skúsenosti aj v oblasti krásy a knižného sveta :) ... Kozmetiku používam len "rokmi overenú", takže skúšanie rôznych značiek a produktov bude pre mňa zároveň takým malým dobrodružstvom, ktoré prežijete spolu so mnou ;) Teším sa na každý Váš podnet a komentár :)

8 komentářů:

  1. Moje kritéria to taky splňuje.. až na tu fólii, ve které to bylo zabalené, to mě moc nepotěšilo teda, ale to bych nějak překousla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dúfajme, že čo najskôr uprednostnia recyklova(teľ)ný (papierový) obal :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt kousky okvětních plátku ? To musím zkusit- vůni růži miluju a tomuhle neodolam ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne tak 😍 aj ja, aj každý kto ku mne prišiel na návštevu, sme sa nemohli vynadívať 😆

      Vymazat
  4. Většinou na mytí rukou používám tekuté mýdlo, ale určitě dám šanci i tomuto. Hezká recence. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ďakujem 😊 a naozaj stojí za to vyskúšať 😊

      Vymazat
    2. Taky raději tekuté.. nemám ráda, že to mýdlo někdo použil přede mnou (a to nejsem nějaké puritánka na čistot), ale toto mýdlo vypadá vážně perfektně. :)

      Vymazat
    3. To s tým tekutým mydlom je pravda :D našťastie ale bývam sama, a pre návštevy mám na umývadle okrem svojho tuhého mydla aj tekuté :D

      Vymazat