neděle 24. června 2018

ALIEXPRESS HOUBIČKY

Jsou všude, jsou IN, jsou must-have, jsou cool, jsou na stránkách časopisů, na blozích, recenzích, ve všech obchodech a e-shopech.

Beauty blendery – houbičky na make-up.

Pokud ji máte, tak chápete, pokud ji nemáte tak ji prostě musíte zkusit.

Roky jsem se líčila – jako asi většina žen – prsty. Prostě vymáčknu make- up na prsty a rozmažu to po celém obličeji- a co jako?

Houbičky co byly dřív mi přišly k ničemu, se štětcem jsem se cítila jak nekvalifikovaný natěrač, takže prostě co mi zbylo, že?

Naštěstí mám ultramega nejku, co má krásnou, úžasnou a chytrou skoro dvacetiletou dceru, která nás to postupně tak jako učí všechno dělat jinak a líp. Ji to baví a nám to v našem věku prospívá a lépe se nám skrývají známky únavy a první větší vrásky.

Minulé narozeniny jsem takhle přišla ke své první houbičce - ne pardon, fakt jsem si nezvykla říkat tomu beauty blender. Dostala jsem ji, abych byla taky cool a krásná a in.

Není to originál, ale nevadí, je skvělá a já ji miluju. Už se jinak nelíčím. Takže když jsem na Alliexpresu našla houbičková mimina tak jsem je musela zkusit. V podstatě je to levná varianta na zkoušku když nechcete investovat do něčeho, co neznáte a nevíte jak Vám to sedne.

Velká houbička - celý obličej - jasný.

Malé houbičky z Ali - korektory, oční stíny, konturování…. Prostě mimina použijete všude tam, kde je potřeba detail, nalíčení malé plochy, zamaskování nežádoucích pupínků, zretušování tmavých kruhů pod očima a podobně.

Tam všude jste totiž s velkou houbičkou jako slon v porcelánu. OK třeba ne všichni, ale já jo. A protože jsem měla balíček s pěti mini houbičkami, tak jsem si je mohla trochu přerozdělit. Jedna na korektor, druhá na stínování a třetí na oči. Zbytek mi byl zabaven moji dcerou.

Nevím jestli je nutné ještě opakovat, co už asi všichni ví. Jednak houbičky před použitím navlhčit – já používám buď micelární vodu nebo termální vodu ve spreji, ale určitě nic nezkazíte ani obyčejnou vodou z kohoutku pokud vám nevadí. Suchou byste nikdy nedosáhli tak příjemné aplikace a tak dokonalého výsledku. Nehledě na to, že Vám to ani nevcucne polovinu make- upu a snížíte tím tedy spotřebu.

A druhá věc je , že by jste měli houbičku po každém použití vyprat. Já peru v šamponu a spíš tak ob tři dny, ale jinak na to jsou určitě nějaké kosmetické vychytávky a mega důležitosti.

No abych fakt neopakovala všechno co bylo napsáno jinde a někým jiným. Pokud houbičku nemáte - určitě ji zkuste. Klidně tu nejobyčejnější a nejlevnější z Alliexpresu. Pokud už svého favorita vlastníte, pořiďte si houbičková mimina. Jsou fajn, jsou skvělá, jsou boží. 

Gabča
--------------
Jsem holka co ji strašně baví být ženou, ale zároveň odmítá ve svých 41 letech přistoupit na škatulku - střední věk. Mám jedenáctiletou dceru, tříletou kočku a dvacetiletou hypotéku - to poslední se mi fakt nelíbí. Miluju smysl pro humor - ten můj, večeře které uvaří někdo jiný a to moje dítě, které má po mě všechny skvělé vlastnosti - ano, ty špatné má po otci. Naopak nesnáším cibuli, zimu, málo spánku a blbce.

6 komentářů:

  1. Jéé, ty vypadají krásně! S houbičkami (beauty blender mi prostě nejde přes ústa :)))) zkušenost ještě nemám, nicméně díky za tip, snad se brzy odhodlám a vyzkouším tento malý zázrak, který všichni tak chválí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt musíš- ja jsem stará konzerva a tady jsem změnila názor radikálně

      Vymazat
  2. Ty jsou roztomilá... 😍

    OdpovědětVymazat
  3. Sú roztomilé 😍 ja mám doma takú tú najväčšiu, ale ešte som sa neodhodlala ju vyskúšať 😅 ale vezmem si príklad z Teba a dám to ✌

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee tak jestli ti leží doma tak honem!!!uvidis ze si to zamilujes

    OdpovědětVymazat