úterý 5. června 2018

SALOOS BAMBUCKÉ MÁSLO

Bambucké máslo Karité pokožku dokonale hydratuje a přináší jí okamžitou regeneraci. Pravidelné každodenní používání másla pomáhá udržet její obranyschopnost, pružnost a vláčnost. Snadno a lehce se vstřebává, zanechává pokožku hebkou a prodyšnou. Dokonale ji promašťuje, zjemňuje suchou, popraskanou kůži i jinak problematickou pokožku. Skvěle regeneruje pokožku po opalování i zhojených popáleninách. Při větší zátěži (koupání, slunění, saunování) poskytuje máslo pokožce naprosto výjimečnou péči. Bio Karité 100% bambucké máslo pěstí a chrání pleť obličeje i celého těla. Čistý přírodní bioprodukt. Vhodný na tělo i obličej.

Už nějakou dobu slýchám o tom, jak je bambucké máslo zázračné, úžasné a prostě dokonalé. No a když jsem dostala možnost bambucké máslo zrecenzovat, vůbec jsem neváhala. A proč je tedy tak výjimečné? Skvěle hydratuje jak obličej, tak tělo, dále také regeneruje pokožku, a hlavně je bez chemie.

Když mi krabička s máslem přišla, byl jsem překvapena, jak malá je. Ne, že by byla vyloženě malinká, ale čekala jsem zkrátka větší a říkala jsem si, že to mám tak na 1 měsíc maximálně (možná kdybych si přečetla, že to obsahuje 50 ml, nebyla bych tak překvapená). Teď jsou to 3 týdny skoro každodenního používání a ubyla mi jen trocha. Máslo je dost tuhé, nejdřív mi ani nešlo rozetřít, a to jsem četla spoustu článků, kde všichni píšou, jak snadno se dá rozetřít, tak jsem si říkala, kde je ta chyba. Přímo jako polštářkem máslo nabrat nešlo, proto jsem použila nehet, ale později jsem přišla na to, že stačí, když máslo budete chvíli „hladit“, ono pak skutečně změkne (už vás někdy někdo vybídl k tomu, abyste pohladili máslo? :D ). Máslo se krásně vstřebá do kůže a dlouho ji hydratuje.

Každý druhý večer si nanáším vrstvu večer na spaní jako jakousi masku. Hned druhý den ráno jsem poznala změny, jelikož měla tak neskutečně hebkou a krásnou pokožku, až jsem tomu fakt nechtěla věřit. Co ale beru jako opravdový zázrak je to, že mi to pomohlo s mou zarudnutou pletí. Já totiž netrpím moc na akné, ale spíše na takovou malou vyrážku, která se mi dělá hlavně na bradě. Asi po týdnu používání se zarudnutí zmírnilo a pak vymizelo úplně.

Bambucké máslo můžete použít také jako masku na vlasy, nebo také skvěle působí na suchých rtech. Používá se také na masáže, protože se hezky vstřebá a nemáte pak mastné tělo ani mastné fleky. Bambucké máslo je BEZ glycerinu, lepku, parabenů, silikonů. Je hypoalergenní a také veganfriendly! 😊 Jeho použitím také bojujete proti vráskám, protože obsahuje vitamín A a také vitamín E, který působí jako ochrana proti slunečnému záření.

100% bambucké máslo jsem si opravdu zamilovala a určitě se ho už jen tak nevzdám. Určitě doporučuji hlavně těm, kdo má problematickou pleť, popřípadě těm, kdo bojuje s jizvami pro různých pupíncích.

Verča
-----------------
Ahoj, jsem Verča, je mi skoro 18 let a studuji na gymnáziu v Liberci. Mám i vlastní knižní blog, ale na ten už ničím nepřispívám. Momentálně se budu víc zaměřovat na fashion a lifestyle články. Snažím se o Zero waste život, kterému bych také chtěla věnovat pár článků. 

10 komentářů:

  1. Chci vlastní hladicí máslo! 😂

    OdpovědětVymazat
  2. Môžu to používať aj +-12 ročné deti ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem si jistá, že ano. V másle není nic chemického nebo závadného.

      Vymazat
  3. Uaaaaa musím zkusit- s věkem začínám být jak vyschlá treska takže na noc značka ideál 😎

    OdpovědětVymazat
  4. :D jelikoz nemam rada moc produktu.. tohle splňuje vsv účelnost :D
    Asi pujdu vykrást banku, ať na vsechno mam :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To právě ani nemusíš, všechny důležité věci máš v jednom produktu :D

      Vymazat
  5. Já sama mám velmi suchou pokožku a na tohle nedám dopustit! <3 A na masáže se mi taky osvědčilo krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Znie to ako celkom dobré riešenie na môj celoročne sa šúpajúci nos 😂 rozhodne vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím problém nemám, ale jsem si jistá, že to pomůže! :)

      Vymazat