pondělí 26. března 2018

BIO RŮŽE - KVĚTINOVÁ PLEŤOVÁ VODA

Získává se z čerstvých okvětních lístků růže. Je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro citlivou a zralou. Čistí, tonizuje a projasňuje pleť. Vhodná na pleť se sklonem k zarudnutí. K osvěžení na cestách, k obkladům nebo potírání. Zklidňuje pokožku po holení a depilaci. Usnadňuje rozčesávání vlasů, regeneruje vlasovou pokožku. Esenciální olej z růže může povzbudit a příjemně naladit.

  • Z okvětních lístků růže
  • Všechny typy pleti
  • Tonizace
  • Osvěžení
  • 50 ml

Já osobně velmi často používám pleťové vody převážně v letních měsících na osvěžení. Teď jsem měla šanci vyzkoušet pleťovou vodu od Saloos, která se dá použít nejen na osvěžení...

Já jsem si ke zkoušce vybrala vodu s vůní růže. Tato voda má velmi silnou a příjemnou vůni, která opravdu voní jako růže (překvapivě), takže jsem si chvílemi připadala jako zahrada, ale tato silná vůně po chvíli zmizí a na vás zůstane jen jemný nádech této vůně, což se mi líbí.
  
Tyto pleťové vody od Saloos se prodávají ve skleněných nádobách, takže  lahvička je trochu těžší, než byste čekali, ale za to je více užitečná a připadá mi více elegantní. Pleťová voda mi přišla poštou a nerozbila se, takže je to kvalitní pevné sklo a nemusíte se bát její přepravy.

Jak už jsem zde psala, tyto pleťové vody se dají použít i na jiné věci, než na osvěžení v létě. Dá se třeba použít na rozčesávání vlasů. Já jsem to vyzkoušela a myslím, že to pomohlo. Já mám vlnité vlasy, takže nevím, jak s tímto produktem půjdou rozčesat kudrnaté vlasy.

Dále se dají tyto pleťové vody použít jako voda po holení (toto je hlavně mířené na muže). Tato voda opravdu nijak nedráždí oholenou pokožku. Lehce dané místo chladí a hlavně neštípe.

Pokud se chcete (nejen ochladit v letních měsících) vyzkoušejte tuto, nebo jinou pleťovou vodu od Saloos. Mně se osvědčila.

Pac a Saloos
Magda
----------------------- 
Ahoj! Jmenuji se Magda, je mi 15 let. Jsem knihomolka, která ujíždí hlavně na YA, sci-fi, fantasy a dystopických knihách. Kromě čtení také ráda vyrábím rekvizity ze seriálu a knih. Ráda zkouším různé make-up produkty, ale nejsem žádný profesionál. :) Také miluji cestování a ochutnávání místních spacialit. Doufám, že se Vám budou mé příspěvky líbit. :)

4 komentáře:

  1. Zkoušela jsi i přes make- up? Z dálky jako minerální vodu- tu používám v létě pořad tak jestli vy se to dalo použit taky tak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta troška make-upu, kterou nosím, zvládá pleťovou vodu v pohodě, takže se asi není čeho bát. :)

      Vymazat
  2. S pleťovou vodou nemám žádné zkušenosti.. celkově se v létě ničím neosvěžuji, ale vím, že jsem jednou měla orchidejový sprej a ten jsem používala právě po holení nohou (myslím, že to bylo od Avonu) a teď si tak říkám, že na tohle léto bych mohla být připravenější a také vyzkoušet něco nového

    OdpovědětVymazat