úterý 26. června 2018

SALOOS - ČERVENÝ POMERANČ

Ahojte. Moja ďalšia beauty recenzia je na produkt od firmy Saloos, konkrétne na olej do kúpeľa s vôňou červeného pomaranča.

Neviem, ako Vy, ale ja som pri kúpe bytu mala jednu hlavnú podmienku - neuspokojím sa len so sprchovým kútom, potrebujem vaňu! Od mladého veku milujem "čľapkanie" sa vo vani. Či už s knihou, seriálom, alebo len tak s fľašou vína a sviečkami. Pri rodičoch to samozrejme nebolo reálne, ale odkedy bývam ďaleko od nich, nikto nekontroluje, koľko času v kúpeľni strávim :D

V lete je to obmedzené, väčšinou si dám len rýchlu sprchu. Akonáhle však príde sychravé jesenné počasie, nastanú dni, kedy sa neviem dočkať večera, až si spravím svoju malú kúpeľňovú seansu. Snažím sa to obmedzovať (predsa len je viac-hodinové vysedávanie vo vani plytvanie vodou), ale občas mám potrebu po ťažkom dni v práci vypnúť myseľ a uvoľniť telo. A práve na takéto chvíle mám svoju zásobu rôznych prípravkov - peny, soli, kúpeľové bomby.

Úplnou novinkou v mojej "zbierke" zlepšovákov nálady je olej do kúpeľa. Som rada, že sa mi pod ruky dostal práve tento od firmy Saloos, lebo na prvý pokus som úplne spokojná.

Saloos kúpeľový olej (červený pomaranč) je osviežujúci kúpeľový olej, skvelý na relaxáciu po náročnom dni a únave. Je vhodný na pokožku s celulitídou. Pokožku jemne umýva, regeneruje, zvláčňuje bez nadmerného odmasťovania a vysúšania. Vôňa červeného pomaranča je veľmi obľúbená aj u detí. Prípadná sedimentácia nie je na závadu. Bez konzervačných a syntetických vonných látok.

Použitie: 1-2 lyžice do kúpeľa.

Olej nádherne vonia a už malé množstvo dokáže prevoňať celú kúpeľňu. Nie je mastný, napriek tomu však nedovolí horúcej vode vysušovať pokožku. Pokožka je po kúpeli hebká, vláčna, a super vonia. Celkovo pôsobí vôňa červeného pomaranča uvoľňujúco, takže naozaj plní účel relaxu po ťažkom dni.

Viem, že teraz v lete sa chceme všetky čo najviac schladiť v bazénoch a pri mori, ale ak náhodou dostanete chuť na uvoľňujúci kúpeľ, olej do kúpeľa od Saloos jednoznačne odporúčam. A hlavne sa neviem dočkať jesene, až si ho budem môcť častejšie vychutnávať :)

Viki
-------------
Ahojte, som Viki - zažratá knihomoľka, príležitostný (letný) bežec, milovník Mimoňov a sovičiek. V lekárni pracujem celý svoj "dospelácky" život, čo predstavuje 5 rokov od ukončenia strednej školy. Veľa z Vás si zmyslí, ako mi je dobre. Omyl! Už počas skúšobnej doby som zistila, že to nie je nič pre mňa! Aby ste mi uverili, rada Vám vďaka Radke cez tento blog postupne priblížim "behind the scenes" našej lekárne :) . Okrem toho tu rada rozpíšem svoje dojmy a skúsenosti aj v oblasti krásy a knižného sveta :) ... Kozmetiku používam len "rokmi overenú", takže skúšanie rôznych značiek a produktov bude pre mňa zároveň takým malým dobrodružstvom, ktoré prežijete spolu so mnou ;) Teším sa na každý Váš podnet a komentár :)

10 komentářů:

  1. Tento olej je přímo stvořený pro skvělou relaxaci, úplně to vidím - podzim, vana, venku tma, vůně pomeranče.. ježiš! :D Naprosto souhlasím, tohle je prostě láska na první dobrou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle vypadá hodně zajímavě. Mám ráda všemožné produkty do vany (také bych bez ní nemohla být) a navíc miluju citrusové vůně. Určitě vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Som rada 🙂 okrem úžasnej vône totiž ani nevysušuje pokožku, takže si v tej vani môžeš posedieť neobmedzene dlho 🙂

      Vymazat
  3. Já se většinou sprchuji, ale dobrou koupelí nikdy nepohrdnu a toto by mohlo být skvělé...

    OdpovědětVymazat
  4. Uaaa to musím mít- miluju vanu a klasické koupelove oleje jsou strašně- nesnáším když mám na sobě a na vAne olejovy film. Zatím mi vyhovovaly jen lekarenske - ale tohle bude navíc vonět- jdu do toho- dík 🙂

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určite vyskúšaj 🤗 Nezanecháva olejový film ani na pokožke ani na vani 😊

      Vymazat
    2. Škoda,ze nemam vanu :D po těchto clancich vzdy toužím po horke koupeli :D

      Vymazat
    3. Ja by som bez vane nevydržala 😪 po nasťahovaní bola kúpeľňa moja najobľúbenejšia miestnosť 😅

      Vymazat